A Simple Key For عسل روی پوست Unveiled
A Simple Key For عسل روی پوست Unveiled
Blog Article
ابوعلی سینا دانشمند بزرگ ایرانی ۱۰۰۰ سال پیش در کتاب قانون خود نسخههای زیادی بر پایه عسل و موم آن تجویز کردهاست.[نیازمند منبع]
ظاهر کمک مالی ایجاد حساب ورود ابزارهای شخصی کمک مالی
عسل دارای خواص ضد التهابی و تسکین دهنده است که می تواند به کاهش این علائم کمک کند.
مواد معدنی و ویتامین های موجود در عسل، به قوای دفاعی بدن افزوده و می توانند در مقابله با عفونت ها کمک کنند.
مفید برای کم خونی، تقویت کننده معده، سودمند برای دردها و زخمهای چشمی، مفید برای درد کلیه و مثانه و مجاری اداری، مفید برای گرفتگی صدا
این باکتری می تواند به تولید توکسین هایی که سمی هستند منجر شود. بنابراین، نگهداری مناسب عسل و جلوگیری از آلودگی آن بسیار مهم است.
بدون شک شما هم در مورد خواص عسل طبیعی چیزهای زیادی شنیده یا خواندهاید. خاصیت هایی که گاهی تعداد آنها آنقدر زیاد است که حتی شمارش آنها هم سخت میشود چه برسد به اینکه آنها را باور کنیم!
در طب اسلامی نیز زکریای رازی در حدود ۱۰۰۰ سال پیش عسل را مهمترین درمان برای بیماری سل معرفی کرده است.
گذشت مدتی میتواند در قسمتهای داخلی هم رشد نماید.[۱۷] در واقع باید دانست که هر بار که حیوان کوچکی مانند موش یا حشره وارد کندو میشود، توسط زنبورهایی که نمیتوانند آن را به بیرون حمل کنند با نیش کشته میشود.
در سال ۲۰۰۴ یک مطالعه نه چندان گسترده بر روی عسل و شکر و تاثیر آنها بر روی سطح قند خون انجام شد. نتایج نشان داد که محلول ۷۵ گرمی از عسل چه در افراد داری دیابت و چه در افرادی که اصلا دیابت ندارند بعد از ۳۰ دقیقه سطح قند خون را بالا میبرد، اما این میزان نسبت به محلول ۷۵ گرمی شکر کمتر است.
این ویژگی طبیعی عسل است و نشان دهنده اصالت آن می باشد. عسل تقلبی ها عمداً این ویژگی را نخواهند داشت.
معمولا توصیه میشود هنگام خرید عسل، دقت داشته باشید که عسل تازه برداشت باشد و یا نهایتا برای یک یا دو سال پیش باشد.
عسل به عنوان یک منبع کربوهیدرات عالی برای ورزشکاران و بدنسازان به شمار میرود. عسل به طور معناداری ضربان قلب و میزان قندخون را طی فعالیتهای ورزشی افزایش میوه عسل میدهد.
در اساطیر و طب عامیانه، عسل هم بهصورت خوراکی و هم موضعی برای درمان بیماریهای مختلف از جمله ناراحتیهای معده، زخمها، زخمهای پوستی و سوختگیهای پوستی توسط یونانیان و مصریان باستان و در طب سنتی چینی و آیورودا استفاده میشد.[۶۷]